Soki, ach soki… Sklepowe pułki są ich pełne. Ale większości z nich daleko do ideału. Bardzo odbiegają smakiem i wartością od tych, które wyciskamy sami w domu. Jednak są wyjątki, takie jak soki tłoczone na zimo od Victoria Cymes Tu smak i jakość idą w parze 🙂 Uwielbiam je i często towarzyszą mi w drodze, na wycieczkach, na treningach lub od tak, gdy mam ochotę na pyszny sok, a czasu po prostu brak na wszystko 😉
Czym jest technologia HPP?
Victoria Cymes wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologii zachowują większość wartości odżywczych warzyw i owoców, przy wydłużonym terminie przydatności do spożycia oraz gwarantowanym bezpieczeństwie produktu. A więc są o wiele zdrowsze, pyszniejsze i pełne owocowego lub warzywnego smaku 😉
Tłoczone na zimno soki Victoria Cymes, utrwalane w technologii HPP dostępne są w trzech smakach: #SUCKES (jabłko, ananas, truskawka i limonka), #SZCZĘŚCIE (jabłko, mango, marchew) oraz #PASJA (jabłko, ogórek, seler naciowy, nać pietruszki). Wszystkie powstają ze starannie wyselekcjonowanych owoców i warzyw – tylko te spełniające wysokie wymogi jakościowe trafiają do dalszej produkcji.
Podsumowanie…
My uwielbiamy te soki. W szczególności wersję #SZCZĘŚCIE Bo jak tu nie kochać takiego połączenia. Jabłko, mango, marchew… Ach coś pysznego i to na wyciągnięcie ręki 😉 Więc jeśli szukacie na sklepowych pułkach naprawdę dobrych soków, to zwróćcie uwagę na ofertę Victoria Cymes. Polecam!
I takie soki można pić do woli
🙂
Poproszę taki kosz zdrowia i dla nas 😉
😉
Pyszne są te soki 🙂
Oj tak
Ciekawa technologia nie słyszałam o tym
Warto wiedzieć takie rzeczy 🙂 Dlatego się dzielę takimi informacjami 🙂