Moi drodzy,
zapewne każdy z Was słyszał o tofu lub innych produktach sojowych. Jednak, jeśli nie jesteście wegetarianami pewnie nigdy nie pomyśleliście, aby któryś z tych produktów spróbować. Przyznam Wam szczerze, że ja również jeszcze kilka lat temu myślałam podobnie. „Z soi? Pewnie mi nie posmakuje.” A jednak posmakowało 🙂 Dzięki uprzejmości firmy „Polsoja”, która pierwsza w Polsce rozpoczęła produkcję tofu i była jednym z pierwszych popularyzatorów żywności sojowej, te zdrowe produkty trafiły na mój stół. Poza wspomnianym wcześniej tofu mogę poznać również smaki innych zdrowych produktów, takich jak:
- wędlina sojowa z ogórkiem
- wędlina sojowa z papryką
- pasztet sojowy Classic
- Vege Pasta Francuska
- Kiełbaski Sojowe Wędzone
- Porówki sojowe chili
- Vege plastry cheddar
- Vege plastry gouda
W ofercie firmy znajdziecie ponad 20 produktów pełnych smaku i wartości pro-zdrowotnych. Wyroby są bogate w wysokowartościowe białko, mają minimalną zawartość cukrów i nasyconych kwasów tłuszczowych. Nie zawierają cholesterolu i konserwantów.
Zapraszam Was na stronę i fanpag firmy w celu zapoznania się ze szczegółową ofertą:
https://www.facebook.com/polsoja/
Na blogu będą pojawiać się zdrowe inspiracje z produktami „Polsoja”.