Zdrowa pasta kanapkowa ze słonecznikiem i oliwą z oliwek

Zdrowa pasta kanapkowa ze słonecznikiem i oliwą z oliwek (2)Kolejne pyszne śniadanie i kolejny pomysł na pyszną pastę kanapkową. Tym razem dzielę się z Wami przepisem na zdrową pastę kanapkową ze słonecznikiem i oliwą z oliwek. Szybka, smaczna i lekka, bo bez dodatku majonezu. Spróbujcie.

Zdrowa pasta kanapkowa ze słonecznikiem i oliwą z oliwek (3)Dzięki uprzejmości producenta w moim domu zagościły produkty Evege, które chciałabym Wam serdecznie polecić. EVGE Oliwa z Oliwek Extra Virgin oraz EVGE ORGANICZNA Oliwa z Oliwek Extra Virgin to najwyższej jakości grecki produkt w przystępnej cenie. EVGE Oliwa z Oliwek Extra Virgin posiada certyfikaty ekologiczne, koszerności i Departamentu Rolnictwa USA. Jej kwasowość jest niższa niż 0,3%, zaś skład chemiczny klasyfikuje ją w czołówce światowych oliw z oliwek. I co najważniejsze? Ta oliwa w połączeniu z pastami, sałatkami i innymi potrawami jest po prostu pyszna. Zapraszam Was na fanpag producenta „Oliwa z oliwek EVGE” po więcej informacji i inspiracji kulinarnych

Zdrowa pasta kanapkowa ze słonecznikiem i oliwą z oliwek (1)Zdrowa pasta kanapkowa ze słonecznikiem i oliwą z oliwek

Zdrowa pasta kanapkowa ze słonecznikiem i oliwą z oliwek
Write a review
Print
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans Fat 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
Składniki
  1. (na 2-3 kromki)
  2. 2 jajka klasy L
  3. 1 łyżka oliwy z oliwek EVGE Extra Virgin
  4. 2 łyżeczki łuskanego słonecznika
  5. około 1/2 cm pora
  6. sól i pieprz do smaku
  7. ulubione pieczywo
Przygotowanie
  1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy je i kroimy w kosteczkę.
  2. Do jajek dodajemy łyżkę oliwy z oliwek, następnie całość mieszamy lekko ugniatając np. widelcem.
  3. Kolejno dodajemy posiekany por i 2 łyżeczki łuskanego słonecznika. Całość doprawiamy solą i pieprzem i znów mieszamy. Próbujemy.
  4. Podajemy z ulubionym pieczywem.
  5. Smacznego
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko https://www.slodkieokruszki.pl/
Print Friendly, PDF & Email

Dodaj komentarz