Witajcie w świecie pysznych sosów. Współpraca z Folwark.

Witajcie w świecie pysznych sosów. Współpraca z Folwark.Wpis archiwalny (z poprzedniej wersji bloga)

Moi drodzy,

dziś mam niebywałą przyjemność wprowadzić Was w pyszny świat sosów. W związku z nawiązaną niedawno współpracą z firmą Folwark na blogu będziecie mogli znaleźć wiele pysznych i ciekawych przepisów, których smak wzbogacą sosy Folwark.

Powstała w 1991 roku firma Folwark zaspokaja potrzeby najbardziej wymagających konsumentów produkując nie tylko tradycyjne, ale również unikalne sosy kuchni śródziemnomorskiej czy orientalnej. Od początku istnienia misją firmy było dostarczanie klientom najwyższej jakości produktów o wyjątkowym smaku. Starannie dobrane receptury i szczególna dbałość o kompozycję przypraw decydują o doskonałych walorach smakowych.

W ofercie firmy znajdziecie m.in. takie sosy jak: sos czosnkowy, sos kebab-gyros ostry, dressing 1000 wysp, sos salsa mexicana, sos madziarów, sos do pizzy, keczup premium, sos barbecue, sos słodko-kwaśny, sos pomidorowy sambal, sos hamburgerowy, sos grecki do gyrosa, sos arabski czosnkowy, musztarda sarepska, majonezowy sos chrzanowy, majonez Folwarczny, keczup standard łagodny, keczup standard ostry, keczup Folwarczny, dressing jogurtowy z ziołami, sos teriyaki, sos ziołowo-musztardowy, sos musztardowy, majonez.

Zapraszam serdecznie na stronę firmy w celu zapoznania się z ofertą

folwark_logo_200x200

http://folwark.com.pl/

Dzięki uprzejmości firmy Folwark otrzymałam do testowania:

  • sos kebab-gyros łagodny – majonezowy sos o delikatnej konsystencji, któremu charakter nadają czosnek i zioła.
    W duecie z sosem ostrym niezastąpiony do tortilli, kebaba, gyrosa, grillowanego mięsa. Idealne dopełnienie nie tylko najbardziej popularnej potrawy świata: kebab-gyros ale również tortilli i grillowanego mięsa.
  • Remuladę duńską –gęsty majonezowy sos z warzywami (kapusta, ogórek, cebula) o lekkim smaku curry.Wyśmienity do jajek, wędlin, żółtego sera i grillowanych warzyw. Doskonale uzupełnia
    paluszki, chipsy, nachosy i świeże warzywa.
  • sos barbecue –klasyczny ciemny sos pomidorowy roztaczający aromat dymu wędzarnianego.Wspaniale współgra ze smakiem grillowanych mięs, kurczaka w panierce, frytek, a nawet pizzy.
Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Skomentuj Klaudia Cebula Anuluj pisanie odpowiedzi