Uwielbiam shake. Dziś zapraszam Was na wege shake owocowo-orzechowy. Podbił on serca moich znajomych i moje również. Dlatego dziś przygotowałam sobie go specjalnie na deser. Spróbujcie i Wy. Do przygotowania wege shake owocowo-orzechowego użyłam wspaniałej pasty z orzechów włoskich BIO z nasionami konopii i napoju ryżowego z hiszpańskiej linii Amandin. Polecam Wam te wspaniałe produkty.
Jeżeli nie możecie znaleźć produktów linii Amandin w swoim sklepie,to poproście właściciela o kontakt z hurtownią www.vegamarket.pl
Składniki:
- 3 banany
- 2-3 łyżeczki pasty z orzechów włoskich BIO z nasionami konopii Amandin
- 50 ml naturalnego napoju ryżowego Amandin
Przygotowanie:
Banany obieramy i kroimy w plasterki. Następnie wkładamy do zamrażalnika na minimum 3 godziny. Po tym czasie przekładamy nasze zamrożone banany do misy blendera z nożami. Do owoców dolewamy napój ryżowy, dodajemy pastę z orzechów włoskich (jeśli lubimy mocniej orzechowe smaki należy dodać jej więcej). A następnie całość miksujemy tak długo, aż uzyskamy gęsty shake.
Podajemy od razu z grubą rurką. Ja swoją porcję przyozdobiłam w śnieżynki.
Smacznego
To ja poproszę porcyjkę 🙂
Zapraszam 🙂
jak dla mnie pycha 🙂
Cieszę się i polecam 🙂