Wpis archiwalny (z poprzedniej wersji bloga)
Moi drodzy,
dzięki uprzejmości Piekarni Galicyjskiej, która gości na wielu stołach już od 1993 roku, otrzymałam do przetestowania 2 paczki wspaniałych „Chrupaków”.
Czym jest „Chrupak”? To bardzo smaczne pieczywo, które powstaje z naturalnego zakwasu za pomocą tradycyjnych metod wypieku. Każda kromka i snack jest doskonałym źródłem błonnika, białka, węglowodanów złożonych, NNKT, soli mineralnych i witamin.
Osobiści już wcześniej miałam okazję spróbować pysznych chrupiących chlebków z tej serii i byłam nimi zachwycona. Dlatego ta współpraca tak mnie ucieszyła. A chrupiąca oferta Piekarni Galicyjskiej jest naprawdę duża i różnorodna. Każdy z nas może znaleźć chrupiącą kromeczkę lub snack’a dla siebie. Takie „Chrupaki” są idealne, aby przygotować z nimi szybkie i zdrowe śniadanie, zabrać ze sobą do pracy lub szkoły lub po prostu siąść przy swojej ulubionej książce lub filmie i swobodnie…. chrupać.
Spróbujcie i Wy, to aż 7 siedem smaków do wyboru w dwóch opakowaniach:
Na blogu będziecie mogli znaleźć przepisy i recenzje z Chrupakami w roli głównej. Już dziś mogę Wam z czystym sumieniem polecić te wspaniałe chrupkie snaki i chlebki. Paczka snaków o smaku sera i cebuli znikła w moim domu w jednej chwili. Wszyscy domownicy byli zachwyceni ich smakiem. A ja … zajadałam się ocalałymi resztkami podczas przeszukiwania książki kulinarnej. No cóż… idealna przekąska przed obiadem 🙂
Więcej informacji znajdziecie na stronie producenta:
Pozdrawiam Was serdecznie. A ja wracam do chrupania…