Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. I kilka słów o Foods by Ann.

Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. I kilka słów o Foods by Ann (1)

Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. I kilka słów o Foods by Ann (2)

Dziś polecam Wam pyszny, lekki i co najważniejsze zdrowy czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. Idealna propozycja na chłodniejsze dni. Warto dbać o swój organizm. Mus przygotujecie dosłownie w kilka chwil. Jednym ze składników jest liofilizowany sproszkowany burak. Liofilizowany burak to swego rodzaju koncentrat, który posiada w przybliżeniu 10 razy większą zawartość witamin i minerałów niż świeży odpowiednik. Nie zawiera wzmacniaczy smaku, barwników, cukru ani innych substancji słodzących. Taki produkt można dodawać do wielu koktajlów, smoothie, musów, śniadań itd. Prosto, szybko i co najważniejsze zdrowo. Warto sięgać po takie produkty. A gdzie można je nabyć? Polecam Wam zapoznać się z marką Foods by Ann Anny Lewandowskiej

Marka Foods by Ann powstała w 2016 roku. Punktem zapalnym było stworzenie produktów, które dotychczas były niedostępne w sprzedaży. Celem mojej marki jest wskazanie właściwych nawyków żywieniowych oraz pokazanie, że produkt zdrowy nie musi się kojarzyć z wyrzeczeniem. Ponadto produkt sygnowany moim nazwiskiem jest synonimem najwyższej jakości.
Foods by Ann JEST SYNONIMEM HOLISTYCZNEGO, ZDROWEGO PODEJŚCIA DO ŻYCIA.
 
Osobiście mam przyjemność przetestowania kilku z nich i… jestem bardzo zadowolona ze składu, jakości i smaku każdego produktu. Dodatkowym atutem jest szata graficzna. Prosta, przykuwająca uwagę. Warto wybrać tą markę.
 
Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. I kilka słów o Foods by Ann (5)Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. I kilka słów o Foods by Ann (3)
Czerwony mus z buraczkiem, jabłkiem i malinami. I kilka słów o Foods by Ann (4)

Składniki:

  • 1 banan
  • 1 małe soczyste jabłko
  • 1 łyżka liofilizowanego sproszkowanego buraka – Burak LIO Skake Foods by Ann
  • 3 łyżki malin + do dekoracji
  • 1-2 łyżeczki miksu ziaren zbóż ekspandowanych

Przygotowanie:

Do misy blendera z nożami przekładamy obranego banana, dodajemy pokrojone na kawałki obrane jabłko, trzy łyżki malin i łyżkę liofilizowanego sproszkowanego buraka. Całość miksujemy na mus. Mus przekładamy do pucharka, na wierzch układamy świeże maliny i posypujemy miksem ziaren zbóż ekspandowanych. Podajemy od razu.

Smacznego

 

 

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Skomentuj Marzena Anuluj pisanie odpowiedzi