Rybna kremowa pasta kanapkowa z prażoną cebulką

Rybna kremowa pasta kanapkowa z prażoną cebulką (2)Od dziecka uwielbiam ryby i pasty kanapkowe. Dziś zapraszam Was na połączenie obydwu smaków. Rybna kremowa pasta kanapkowa z prażoną cebulką, to doskonałe urozmaicenie codziennych kanapek. Jak w przypadku większości past przygotowuje się ją bardzo szybko i prosto. Dodatek prażonej cebulki nadał jej ciekawej struktury i smaku. Pyszna 🙂 Naprawdę warto spróbować.

Rybna kremowa pasta kanapkowa z prażoną cebulką (1)

Składniki:

Przygotowanie:

Do miski przekładamy całą rybę wraz z sosem pomidorowym, rozdrabniamy widelcem. Dodajemy serek śmietankowy mielony i całość dokładnie mieszamy do uzyskania kremowej konsystencji. Na koniec dodajemy 3 łyżki prażonej cebuli (ja wcześniej ją bardziej rozdrabniam wkładając do woreczka i lekko gniotąc), doprawiamy pieprzem do smaku i mieszamy. Próbujemy, opcjonalnie doprawiamy bardziej.

Podajemy z ulubionym pieczywem.

Smacznego

 

 

Print Friendly, PDF & Email

6 comments

Skomentuj Marzena Anuluj pisanie odpowiedzi