Relacja z treningu z Kasią Dziurską i Emilianiem Gankowskim + dwa pyszne przepisy

Chyba każdy nas chciałby utrzymać formę z lata i odpowiednio przygotować się do jesieni. W formie przecież powinniśmy być cały rok, prawda? 😉 W poniedziałek 17 września odbył się trening z  z Kasią Dziurską i Emilianem Gankowskim, dzięki któremu jest to możliwe. Organizatorem wydarzenia był portal Allaboutlife.pl

Kasia Dziurska to mistrzyni świata w fitness i trenerka personalna oraz finalistka ostatniej edycji ,,Tańca z Gwiazdami’’. Jej partner Emilian Gankowski to czynny zawodnik federacji Musclemania w Polsce i za granicą. W tym roku był bezkonkurencyjny, we wszystkich zawodach w których brał udział. Aktualnie przygotowuje się do kolejnych występów i jako jedyny Polak będzie reprezentował nasz kraj w Berlinie i Las Vegas. Trzymam mocno kciuki za jego sukces 🙂

Uwaga! Niebawem startują z kanałem na youtubie.

Kasia z Emilianem pokazali ćwiczenia, które pomogą zadbać o formę na nadchodzącą jesień! Po treningu był czas na indywidualne konsultacje i rozmowy. Gośćmi specjalnymi imprezy byli: Beata Tadla, Ewa Szabatin, Paulina Koziejowska. Tych trzech osobowości myślę, że nie muszę nikomu przedstawiać 😉

Paulina Koziejowska i Beata Tadla

Na imprezie pojawiły się również sprawdzone produkty znanych marek:

Firma SHARP, to producent m.in inteligentnych oczyszczaczy i nawilżaczy powietrza z technologią Plasmacluster. Urządzenia wyróżnia maksymalna wydajność, inteligentna funkcjonalność, innowacyjne rozwiązania, cicha praca oraz  fantastyczny design. Inteligentne oczyszczacze i nawilżacze powietrza marki SHARP są dystrybuowane w Polsce przez firmę Vestel.

Marwit, touznany polski producent zdrowych soków, zup i przekąsek,obecny na rynku już od 25 lat. Naturalne soki Marwit produkowane są z najwyższej jakości warzyw, pochodzących wyłącznie z polskich upraw. Świeże soki Marwit  nie zawierają konserwantów i sztucznych barwników.

Oway jest pierwszą profesjonalną firmą trychologiczną na świecie i w Polsce, stosującą esencjonalne oleje, hydrolaty, składniki aktywne i czyste ekstrakty roślinne pochodzące z własnych organicznych i biodynamicznych upraw. Produkty Oway działają na włosy i skórę głowy , posiadają specjalne programy leczenia i pielęgnacji.

Marka Bi-es stworzyła linię zapachów NUMBERS COLLECTION przy, której tworzeniu jedną z inspiracji były portrety numerologiczne. Twórcom NUMBER COLLECTION zależało aby każdy zapach miał swój unikalny kod DNA. Aby perfumy były odzwierciedleniem innej liczby… innego zbioru cech charakteru. Dlatego właśnie jedne z nich są energetyczne i mocne jak numerologiczna 1 czy 3.  Inne zaś delikatne i otulające jak 9. NUMBERS COLLECTION to unikalna kolekcja aż ośmiu zapachów dla kobiet   i mężczyzn. Dla osób, które traktują perfumy jak dopełnienie swojej osobowości.

Ensoel Polska firma specjalizująca się w produkcji urządzeń elektronicznych do elektropunktury (EAV) o nazwie AM Scan. Urządzenia przeznaczone są do testowania metodą Volla i Vega-test. Dodatkowo produkują aparaty emitujące częstotliwości rezonansowe według wynalazków min. Huldy Clark, Raymonda Rife’a, Boba Becka oraz wykonujące biorezonans pasywny, aktywny i ekspresowe skanowanie ciała człowieka.

A teraz kilka słów o pysznych i zdrowym cateringu. Królowały wspaniałe sałatki i sosy. Powstałe dania przygotowano na bazie produktów Krasnystaw, Lazur i paluszków krabowych Surimi od Vici, które są niskokaloryczne i nie zawierają cholesterolu i z powodzeniem mogą zastąpić rybę czy mięso i są gotową przekąską. Specjalnie dla Was dwa pyszne przepisy:

Sałatka z PALUSZKÓW SURIMI od Vici

Składniki:

  • 2 szt. awokado
  • 1 mały ogórek świeży
  • 1 papryczka chilli
  • 1 małe mango
  • 8 pomidorków koktajlowych
  • natka pietruszki do dekoracji
  • 4 paluszki SURIMI od Vici

Przygotowanie:

Awokado dzielimy na połówki, odrobinę miąższu wyjmujemy łyżeczką, kroimy na kawałki i mieszamy z pozostałymi, pokrojonymi cienko składnikami.
Całość z powrotem umieszczamy w połówkach owocu, a na wierzch kładziemy PALUSZKI SURIMI od Vici.

Sos:

  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 cytryna
  • 2 limonki
  • łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka miodu
  • sól i pieprz do smaku

Składniki sosu mieszamy i polewamy wcześniej przyrządzone awokado.

Pasta z sera pleśniowego Lazur i jogurtu Krasnystaw na bagietce

Składniki:

  • 2 szt. świeżej bagietki
  • ser pleśniowy Lazur
  • 4 szt. ogórków konserwowych
  • 1 szt. jogurtu Krasnystaw
  • 1 szt. awokado
  • 4 łyżki prażonych pestek słonecznika
  • 1 papryczka chilli
  • 2 plasterki łososia wędzonego
  • natka pietruszki lub koperek do dekoracji
  • sól i pieprz do smaku

Przygotowanie:

Ser pleśniowy kroimy w drobną kostkę, dodajemy drobno posiekane ogórki konserwowe, łososia, awokado, posiekaną papryczkę chilli, uprażone pestki słonecznika i zalewamy jogurtem Krasnystaw. Całość rozdrabniamy widelcem i układamy na wcześniej pokrojonej pod skosem bagietce. Ozdabiamy natką pietruszki lub koperkiem.

Pojawiły się też inne wspaniałe i zdrowe propozycje:

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Dodaj komentarz

*