Konkurs Wygraj zestaw 8 produktów od Hotz

Witajcie moi drodzy,

dziś coś dla miłośników dobrych smaków. Wraz z firmą Hotz zapraszam Was do udziału w konkursie, w którym do wygrania jest zestaw 8 pysznych produktów. W skład zestawu wchodzą: ketchup domowy bez dodatku cukru, pesto z suszonych pomidorów, hummus z czarnuszką, koncentrat czosnek, koncentrat curry, koncentrat chilli, konfitura z cebuli i pasta słonecznikową z amarantusem.

Co zrobić by wygrać ten wspaniały zestaw?

Napiszcie do czego użylibyście wybrany produkt od Hotz.

Formę odpowiedzi pozostawiam Wam. Może być krótka, długa, możecie dodać zdjęcia, obrazki, przepisy itd ? Przekonajcie mnie i sponsora, że to do Was powinna trafić nagroda. Nie zapomnijcie o prawach autorskich! Nie dodajemy cudzych zdjęć itd.

I nie zapomnij spełnić pozostałych warunków konkursu wymienionych w regulaminie.

Regulamin:

Konkurs jest zgodny z ogólnym regulaminem konkursów dostępnym na blogu (tutaj) lub w notatkach na Facebook (tutaj). Przed przystąpieniem do konkursu zapoznaj się z regulaminem. Przy odpowiedzi na zadanie konkursowe proszę napisać „Akceptuję” (jednoznaczne z akceptacją regulaminu) lub zaakceptować regulamin  na Facebook (tutaj).

  1. Zadanie konkursowe: Napiszcie do czego użylibyście wybrany produkt od Hotz.

    Formę odpowiedzi pozostawiam Wam. Może być krótka, długa, możecie dodać zdjęcia, obrazki, przepisy itd ? Przekonajcie mnie i sponsora, że to do Was powinna trafić nagroda. Nie zapomnijcie o prawach autorskich! Nie dodajemy cudzych zdjęć itd.

  2. Odpowiedzi należy umieszczać pod tym wpisem lub wpisem konkursowym na Facebook. Każda odpowiedź musi być podpisana imieniem lub nickiem i mailem (podanie maila kontaktowego jest obowiązkowe w celu późniejszego kontaktu). 
  3. Każda osoba może udzielić maksymalnie 3 odpowiedzi. Każdą należy umieścić w osobnym komentarzu.
  4. Nagroda: Zestaw 8 produktów od Hotz. W skład zestawu wchodzą: ketchup domowy bez dodatku cukru, pesto z suszonych pomidorów, hummus z czarnuszką, koncentrat czosnek, koncentrat curry, koncentrat chilli, konfitura z cebuli i pasta słonecznikową z amarantusem. Wygrywa 1 osoba.
  5. Sponsorem nagród jest Hotz UWAGA! Biorąc udział w konkursie polub fanpag sponsora Hotz oraz fanpage Slodkie okruszki
  6. Konkurs trwa od 29.04.2020 r. do 12.05.2020 r. (włącznie)
  7. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do 3 dni po zakończeniu jego trwania. Zwycięzca zostanie ogłoszony w osobnym poście na blogu (informacja pojawi się również na fanpag’u na Facebook). Wyboru zwycięzcy dokonam osobiście. Wybór jest ostateczny i nie podlega dyskusji.
  8. Po ogłoszeniu wyników zwycięzca proszony jest o podanie w ciągu 3 dni swoich danych niezbędnych do wysyłki nagrody  (imię, nazwisko, adres i telefon dla kuriera) oraz oświadczenia (zgodnego z Regulaminem Konkursów) na adres matleen@gazeta.pl. Jeśli wyłoniona w konkursie osoba nie poda w terminie swoich danych do wysyłki, nagrodzona zostanie kolejna osoba.
    Dane te zostaną przekazane sponsorowi nagród w celu dokonania wysyłki. Nagrody będą wysyłane wyłącznie na terenie Polski.
Print Friendly, PDF & Email

8 comments

  1. Martyna says:

    Akceptuję.
    Wszystkie produkty Hotz są wspaniałe,
    Lecz żurawina skradła me serce całe,
    Doskonała do sera i do muffinek,
    Nawet do ciasta i do wędlinek,
    Lecz ostatnio piękne cudo stworzyłam,
    Deser z kaszy manny z żurawiną zrobiłam,
    Cała rodzina ostro wcinała,
    I proszą bym więcej im gotowała 🙂

  2. arturionidas says:

    Mintaj lub dorsz w chrzanie

    80 dag filetów rybnych (z mintaja lub dorsza)
    łyżka soku z cytryny
    łyżka mąki
    3 łyżki oleju
    10 dag chrzanu HOTZ
    kieliszek białego wytrawnego wina
    łyżeczka masła roślinnego
    szklanka śmietany
    1,5 łyżeczki mielonego imbiru
    natka pietruszki
    pieprz
    sól

    Do podania:
    zmieniaki
    biała kapusta

  3. Doris says:

    Sezon grillowy się zaczął, a wraz z nim pojawiło się dużo warzyw na targu. Dlatego marzą mi się warzywne, grillowane szaszłyczki z bakłażanem, cukinią i papryką, które idealnie smakowałyby zanurzone w hummusie z czarnuszką Hotz!

    *Akceptuję*

  4. Gabrysia says:

    Mi bardzo brakuje konfitury z czerwonej cebuli, która chętnie wykorzystalabym do burgerow z wolowina i grillowanym serem lub z domową szarpana wieprzowina. Bułeczki hamburgerowe piekę sama i przygotowuje szarpana wieprowine: 12 godzin marynuje kawałek łopatki wieprzowej w oliwie, papryce słodkiej i ostrej oraz dużej ilości czosnku a następnie piekę w niskiej temperaturze ok. 11 godzin. Takie danie potrzebuje jedynie kilku liści sałaty, domowego korniszona i dużej dawki konfitury z czerwonej cebuli 🙂 polecam i życzę smacznego!

  5. Gabrysia says:

    Mi bardzo brakuje konfitury z czerwonej cebuli, która chętnie wykorzystalabym do burgerow z wolowina i grillowanym serem lub z domową szarpana wieprzowina. Bułeczki hamburgerowe piekę sama i przygotowuje szarpana wieprzowine: 12 godzin marynuje kawałek łopatki wieprzowej w oliwie, papryce słodkiej i ostrej oraz dużej ilości czosnku a następnie piekę w niskiej temperaturze ok. 11 godzin. Takie danie potrzebuje jedynie kilku liści sałaty, domowego korniszona i dużej dawki konfitury z czerwonej cebuli, az slinka cieknie 🙂 polecam i życzę smacznego!

  6. Magdalena says:

    Mam pomysły na wykorzystanie każdego produktu od Hotz i to bardzo ciężki wybór!!
    Jednak wybieram koncentrat curry ponieważ Curry z warzywami na mleku kokosowym to moje ulubione danie i najczęściej je przyrządzam, można do niego dodać naprawdę wszystko 🙂

    Mój przepis na Curry:

    -75 g pasty / koncentratu curry
    -1 l mleka kokosowego
    -250 g pomidorków koktajlowych
    -1/2 brokuła podzielonego na różyczki
    -4 liście limonki Kaffir
    -2 ząbki czosnku
    -½ marchewki pokrojonej w cienkie plastry
    -bazylia tajska
    -szczypiorek
    -2-3 łyżki sosu rybnego
    -1 łyżeczka sosu limonkowego z kolendrą

    Do podania: ugotowany ryż jaśminowy

    -Czosnek podsmażyć,
    -Dodać curry, podsmażyć,
    -Zalać mlekiem, dodać liście Kaffiru, zagotować
    -dodać marchewkę i brokuł, gotować 3 minuty
    -dodać pomidorki kotajlowe, sos rybny i limonkowy, gotować 5 minut
    -dodać bazylię i szczypiorek
    -podawać z ryżem jaśminowym

    PRZEPYSZNE!!

    Opcjonalnie na oddzielnej patelni usmażyć pokrojonego w kostkę kurczaka i dorzucić razem z warzywami 🙂

    *AKCEPTUJĘ*

  7. Magdalena says:

    Mam pomysły na wykorzystanie wszystkich produktów Hotz, jednak moim ulubionym daniem jest Curry z warzywami i mlekiem kokosowym 🙂

    Mój przepis :]

    -50 g pasty/koncentratu curry
    -250 g pomidorków koktajlowych
    -4 liście limonki Kaffir
    -1l mleka kokosowego
    -2 garście groszku cukrowego
    -½ brokuła podzielonego na różyczki
    -2 ząbki czosnku
    -½ marchewki pokrojonej w cienkie plastry
    -bazylia tajska
    -szczypiorek
    -2-3 łyżki sosu rybnego
    -1 łyżka sosu limonkowego z kolendrą

    Do podania: ugotowany ryż jaśminowy

    -czosnek podsmażyć
    -dodać curry, podsmażyć
    -zalać mlekiem, gotować
    -dodać liście Kaffir i marchewkę, zagotować 3 minuty
    -dodać brokuł i pomidory, gotować kilka minut
    -dodać sos rybny, limonkowy, bazylię i szczypiorek

    podawać z ryżem jaśminowym

    POLECAM, przepyszne!! 🙂

    *AKCEPTUJE*

Dodaj komentarz

*