Konkurs! Wygraj książkę My New Roots

konkurs-wygraj-ksiazke-my-new-rootsMoi drodzy,

wielkimi krokami zbliża się kolejna rocznica założenia bloga „Słodkie okruszki – piecz i gotuj z sercem” oraz moje osobiste urodziny (parę dni wcześniej 😉 ). Aż nie mogę w to uwierzyć, że 13 stycznia 2017 roku mój blog będzie miał dokładnie 2 lata! To wspaniały czas dzielenia się moją pasją, radością, smakami i pomysłami, czas w którym otrzymałam od Was wiele ciepłych komentarzy, maili, a nawet telefonów… Ten właśnie czas już dziś chciałabym uczcić. Dzięki uprzejmości Wydawnictwa Marginesy mam ogromną przyjemność ogłosić konkurs, w którym do wygrania jest wspaniała książka „My New Roots. Inspirujące przepisy kuchni roślinnej na każdą porę roku”. O książce pisałam Wam tutaj i wiem, że wiele osób pragnęło ją mieć na własnej półce. I oto macie szansę 🙂 Wystarczy wziąć udział w prostym konkursie, który zorganizowałam specjalnie dla Was.

Zadanie jest proste:

„Z okazji zbliżających się 2-gich urodzin bloga „Słodkie okruszki” napisz, który przepis z bloga podoba Ci się najbardziej i dlaczego

lub złóż mi urodzinowe życzenia”

Regulamin konkursu:

  1. Zadanie konkursowe: „Z okazji zbliżających się 2-gich urodzin bloga „Słodkie okruszki” napisz, który przepis z bloga podoba Ci się najbardziej i dlaczego lub złóż mi urodzinowe życzenia”.
  2. Odpowiedzi należy umieszczać pod tym wpisem. Każda odpowiedź musi być podpisana imieniem lub nickiem i mailem (podanie maila kontaktowego jest obowiązkowe – ułatwia to późniejszy kontakt ze zwycięzcom).
  3. Każda osoba może udzielić maksymalnie 3 odpowiedzi. Każdą należy umieścić w osobnym komentarzu.
  4. W konkursie przewidziano 1 nagrodę w postaci książki „My New Roots. Inspirujące przepisy kuchni roślinnej na każdą porę roku”.
  5. Sponsorem nagrody jest Wydawnictwo Marginesy.
  6. Konkurs trwa od 30.11.2016 do 13.12.2016 r. (włącznie).
  7. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do 3 dni po zakończeniu jego trwania. Zwycięzca zostanie ogłoszony w osobnym poście na blogu (informacja pojawi się również na fanpag’u na Facebook). Wyboru zwycięzcy dokonam osobiście. Wybór jest ostateczny i nie podlega dyskusji.
  8. Po ogłoszeniu wyników zwycięzca jest proszony o podanie w ciągu 3 dni swoich danych niezbędnych do wysyłki nagrody na adres matleen@gazeta.pl. Jeśli wyłoniona w konkursie osoba nie poda w terminie swoich danych do wysyłki, nagrodzona zostanie kolejna osoba.
    Nagroda będzie wysyłana wyłącznie na terenie Polski.

Zachęcam do udziału w konkursie

Print Friendly

16 comments

  1. Karolinka says:

    Sto lat tak smacznego blogowania. Słodkich okruszków pragnę od świtu do rana. Wiele ciast już z przepisów zrobiłam i bardzo zadowolona byłam.

  2. BasiaKaKli says:

    Wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin smacznego bloga. Życzę samych udanych wypieków, wielu inspiracji kulinarnych i pustych talerzy domowników.

  3. Justyna D. says:

    Bardzo zaintrygował mnie przepis na Makaron w sosie kokosowo-malinowym z nutą mięty 🙂 http://www.slodkieokruszki.pl/makaron-w-sosie-kokosowo-malinowym-z-nuta-miety/
    Makaron z malinami jadłam i był pyszny, ale żeby połączyć go jeszcze z kokosem i miętą… czapki z głów! Jak tylko będę mieć chwilkę czasu, na pewno wypróbuje przepis.

    Z okazji drugich urodzin bloga życzę przede wszystkim dużo inspiracji, wytrwałości i wielu czytelników. By blog wciąż się rozwijał, a Pani czerpała z blogowania wszystko co najprzyjemniejsze!

    Pozdrawiam 🙂

  4. Ejszetka says:

    Witam,

    na początek chciałam pogratulować tych dwóch lat 🙂 Czas leci niesamowicie szybko, a właśnie na Twoim blogu można zobaczyć jak produktywnie i kreatywnie można go spędzić. Życzę Ci z całego serca kolejnych sukcesów, wielu wygranych konkursów kulinarnych, satysfakcji z tego co robisz i spełnienia.
    Przepisów u Ciebie jest całe mnóstwo inspirujących i trudno mi wskazać ten jeden jedyny. Bardzo mi się spodobał między innymi przepis na babkę limonkową. A to dlatego, że po pierwsze bardzo lubię babki. Są pyszne i proste w przygotowaniu. A Twoja jest wyjątkowa, bo jeszcze takiej nie jadłam i się z taką nie spotkałam. Muszę koniecznie zrobić 🙂

    Pozdrawiam serdecznie,
    Ejszetka (bardziej oficjalnie Beata)

  5. Zofia says:

    Uwielbiam wszystkie Pani przepisy, a w szczególności domowego gyrosa. Zaskoczyłam nim całą rodzinę. Życzę kolejnych lat blogowania, niech Pani z nami zostanie

  6. Ania - Fabryka Pomysłów says:

    Przede wszystkim gratuluję drugiej rocznicy bloga, to nie lada wyzwanie, które wiem, że wymaga poświęcenia, ale także daje mnóstwo satysfakcji. Dlatego życzę kolejnych wspaniałych lat blogowania, inspirujących przepisów i pomysłów na własne dania, abyś mogła się ciągle rozwijać i czerpać radość z tego co robisz  Życzę, aby także nie zabrakło wytrwałości i samozaparcia do dalszego działania. Pamiętaj każde załamanie nas buduje do dalszej efektywnej pracy! 
    Z bloga chętnie przygotuję Twoją Bezmleczną nocną kokosową owsiankę, gdyż mam ogromną słabość do kokosowych smaków, a owsianka bardzo często gości u mnie na śniadanie. W połączeniu z słodko-kwaśną mandarynką musi to być bajka. Takiej wersji jeszcze nie jadłam, więc chętnie spróbuję. Dlaczego wybrałam zdrowy przepis? Odkąd zmieniłam swoje nawyki i staram się w dużej mierze jeść zdrowo to taka inspiracja to skarb, gdyż czasami przychodzi dzień bez weny, w którym ma się wszystkiego dość, wszystko się przejadło i warto ją zapamiętać. Ponadto, nocna owsianka uratowałaby mój poranek i jednocześnie pozwoli trzymać swoich zdrowych nawyków, gdyż jestem śpiochem i każda minuta jest wtedy dla mnie cenna. Takie śniadanie wystarczy, że przygotuję dzień wcześniej i mam głowy. Kusi mnie to połączenie smaków w Twoim wydaniu!  Użyłaś do niego deseru KokoYogo, którego jestem ciekawa, gdyż jestem otwarta na nowości.

    Pozdrawiam
    Anulla
    fabrykapomyslow50@gmail.com

  7. Aneta76 says:

    Drogie Słodkie Okruszki,
    gratuluję 2 lat i życzę samych najlepszych kreacji przy kuchennym blacie, a także samych scenariuszy ze szczęśliwym zakończeniem w każdej innej sytuacji.

    Życzę kolejnych wielu, wielu lat z gwiazdorską grą każdego z produktów.

    Pozdrawiam
    Aneta

Dodaj komentarz


*